Meteen naar de inhoud

Onze werkwijze

Werkwijze

Wij maken gewone ruimtes bijzonder

Hieronder ziet u hoe een interieuradvies bij Studio Batenburg werkt en in welke gebieden we u advies en ondersteuning kunnen bieden.

1. Kennismaking

Nadat u contact met ons heeft opgenomen en een korte omschrijving en eventueel foto’s van de ruimte heeft toegestuurd, vindt de eerste kennismaking plaats. Tijdens dit gesprek brengen wij uw wensen en verwachtingen in kaart. We bekijken de ruimte en meten hier alles op. Alle mogelijkheden worden hier besproken zodat uw project met het gewenste budget gerealiseerd kan worden. Geen verrassingen.

2. Offerte

Na onze kennismaking stellen wij de offerte voor u op. De prijzen zijn afhankelijk van de grootte van de ruimte(s) en de complexiteit van uw verzoek voor het interieur. Wij bieden altijd een op maat gemaakte offerte. Doordat u de offerte ontvangt, weet u voorafgaand precies waar u aan toe bent. Beloofd.

3. Tekeningen

Nadat u de offerte heeft geaccepteerd, gaan wij aan de slag. In de offerte geven wij precies hoe de planning eruit komt te zien. Van ontwerp tot executie. Zo weet u precies waar u aan toe bent. Als het ontwerp klaar is plannen we een afspraak in voor de presentatie van het interieur ontwerp.

4. Presentatie

Tijdens de presentatie wordt het interieurontwerp getoond. Ook laten we in deze presentatie zien welke stalen en stoffen van de geadviseerde producten wij voor ogen hebben voor uw ruimte. De presentatie waarin het volledige interieurontwerp staat, ontvangt u na afloop digitaal én printen wij graag voor u in een mooi boekje.

5. Realisatie

Als het ontwerp aan uw verwachtingen voldoet, is de ontwerpfase voltooid. Studio Batenburg biedt ook de mogelijkheid om u te ontzorgen in de realisatiefase. Daarnaast heeft Studio Batenburg een uitgebreid netwerk van professionele vakmannen zoals schilders, vloerenleggers en meubelmakers. We brengen u graag in contact met deze relaties. Studio Batenburg stuurt hen niet aan op locatie.

Bekijk ons portfolio


Studio Batenburg heeft met hun vakmanschap en creatieve visie een verbluffend interieur ontworpen voor een stadsappartement in Nederland. Met aandacht voor de kleinste details en een harmonieuze combinatie van stijl en functionaliteit, hebben ze een inspirerende leefruimte gecreëerd die de perfecte balans tussen moderniteit en warmte weerspiegelt.

Reviews

Ervaringen van onze klanten

Super blij met mijn nieuwe inrichting. Erg goed geholpen met de hele indeling en materialisatie. Snel en informeel contact, top service!

E.Dijkstra
’s-Hertogenbosch

List item 5

List item 5

List item 5

List item 5

List item 5

Wij kwamen er niet uit wat te doen met ons interieur. Studio Batenburg heeft ons super goed geholpen met een perfecte combinatie van onze wensen en hun creativiteit. Unieke ideeën en top op het gebied van ontzorgen bij realisatie.

S.v.Loon
Utrecht

List item 5

List item 5

List item 5

List item 5

List item 5

Neem contact op

Nieuwsgierig geworden?